Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

CHP'li başkan Gençer'den ‘Halk Günü' toplantısı

CHP

CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, vatandaşın sorunlarını dinlemek için halk günü düzenledi.

CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, vatandaşın sorunlarını dinlemek için halk günü düzenledi.
Halk gününe gelenler vatandaşlardan bazıları kumsala çocuk bezi gömen aileleri şikayet ederken, kimisi oğlunu başkana şikayet etti.
Belediyede düzenlenen, Halk Günü'nde Ayvalık Belediye Başkanı Gençer, hemen çözülecek konularla ilgili birimlere talimatlar verdi. Zaman alacak ve araştırılması gereken konularla ilgili de yine ilgili müdürlüklere vatandaşların mağdur edilmemesi için yasaların ve imkanların elverdiği ölçüde sorunların çözümünün emrini verdi.
Gençer, "Biz burada ilçenin sorunlarını bir an önce çözmek ve Ayvalık`ta yaşayanlara daha kaliteli bir kent sunmak için bulunuyoruz. Kimse canını sıkmasın. Bunlar aşılmayacak sorunlar değil. Yasaların ve belediyemizin imkanlarını sonuna kadar sizler için zorlayarak problemleri hep birlikte aşacağımıza inanıyoruz. Bu küçük sorunlarla canınızı sıkmayın, gidin tatil yapın, denize girin, hayatın tadını çıkarın" dedi.
Sorunlarının başkan ve ekibi tarafından dikkatlice dinlenerek çözüm yolları aranmasından mutlu olduğunu dile getiren vatandaşlar, Başkanımız sağ olsun sorunlarımızı en ince detayına kadar dinleyip çözüm bulmanın yollarını bizimle birlikte arıyor, buluyor” diye konuştu. 
Başkan Gencer, halk gününde 150 vatandaşı dinlediği açıklandı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli